Zklamaný Rahm: Tiger mi po přechodu k LIV Golf pořád neodpověděl na zprávy

Jon Rahm a Tiger Woods (foto: GettyImages).
Jon Rahm a Tiger Woods (foto: GettyImages).

Zdá se, že si Jon Rahm tak trochu postěžoval, že s ním Tiger Woods nemluví. Španěl, který v prosinci způsobil svým odchodem k LIV Golf v golfovém světě zemětřesení, to prozradil v rozhovoru s ESPN. Naopak Rory McIlroy prý Rahma v jeho rozhodování podpořil, když s ním jeho přestup k saúdské lize konzultoval.


Autor: pv, 29.02.2024 16:18

"Víte, tohle je nová a velká změna. Nechtěl jsem tenhle bod přeskočit. Je to velká změna ve způsobu, jakým jsou golfisté odměňováni. Lhal bych, kdybych řekl, že to nebyla velká část mého rozhodnutí," přiznal Rahm, že takovou částku od Saúdů už nedokázal odmítnout.

"Stručně řečeno, hraju pořád ten samý sport, ale mám více času. Nevím, jak to vnímá většina lidí, ale mně to zní skvěle," pravil dvojnásobný major šampion.

Zatímco Woods možná Rahma po jeho přechodu k LIV Golf ignoruje, McIlroy prý reagoval pozitivně. "Rory mé rozhodnutí podporoval veřejně i soukromě," uvedl Rahm, který už má za sebou dva turnaje na své nové sérii.

V Mayakobě skončil dělený třetí a v Las Vegas osmý, když byl ve finálovém kole pokaždé ve hře o vítězství, ale na závěrečných jamkách se mu nedařilo. Tento týden bude mít v Saúdské Arábii třetí pokus připsat si své první vítězství na LIV Golf.

Turnaj LIV Golf Jeddah bude v Česku a na Slovensku opět vysílat živě stanice Golf Channel. Začátky přímých jsou naplánované od pátku do neděle pokaždé na devátou hodinu ranní.

Zdroj: ESPN

Související články




Tento web používá pouze cookies potřebné pro hladký běh stránek. Více informací.